Posibilitățile sunt mănânci un plan de dieta, dotat cu RAHAT-un acronim pentru „bogate în calorii și, de asemenea, rafinat” alimente– care face management de greutate dificil și, de asemenea, probleme de sănătate chiar mai rău. Medicul, care se concentrează pe medicale, hrană, disprețuiește plan de dieta de cărți, așa că e dreptul lui de brand-noua cantitate „Exact cum să Nu Dieta Revolutionara Știință de Sănătos Și Echilibrat, Permanent scăderea în Greutate.” E o continuare a lui bestseller-ul anterior, „Cum să Nu Moară,” în ceea ce privește alimentele care pot ajuta evita precum și a transforma în jurul valorii de boală.
Greger baza de prescriptie medicala pentru echilibrat si sanatos de pierdere in greutate este simplu: Mananca un întreg alimente, dieta bazata pe plante. În mod natural bogate în fibre și, de asemenea, redus în calorii grosime, care să permită oamenilor să consume atâta timp cât vor ei … nu de numărare de calorii sau o parte de control necesare.
„Este un plan de dieta care reduce consumul de carne, ouă, produse lactate și, de asemenea, rafinat resturi, și optimizează consumul de fructe, legume, leguminoase precum fasolea, cerealele integrale, nuci, precum semințe, ciuperci-în primul rând, real alimente care crește din pământ. Acestea sunt cele mai sanatoase optiuni,” Greger spus ASTĂZI. „Tehnica este de a spori calitatea înaltă a produselor alimentare, mai degrabă decât limitarea cantității de alimente, așa că nu lăsa ti-e foame. Asta e un plan de dieta, puteți lipi cu. Ai obține o creștere de putere, o mai bună digestie, mult mai bine dormi.”
Va exercita etichetele de pe alimente ajuta oamenii pierde in greutate?
Greger, care mananca o dieta bazata pe plante din 1990, a spus că nu contează ce persoane mănânce pe cont sărbătoare ziua de nastere, sarbatori sau diverse alte evenimente speciale. E la deciziile de zi cu zi, care într-adevăr a construi, astfel încât este necesar să mănânce cât mai multe aceste întreaga plantă alimente cât posibil continuu. Pierderea in greutate ar putea fi mai ușor dacă vei consuma mult mai mult dimineața decât seara. Asta deoarece alimentele pot avea un impact diferit bazat pe ritmul circadian corpului.
„Adevărul că 2.000 de calorii consumate în dimineața este mai puțin gras decât consumul exact același 2.000 de calorii. foarte aceeași cantitate de mâncare, exact aceleasi alimente-pe timp de noapte, care este pur și simplu minunat pentru mine,” Greger menționat. Face micul dejun, masa principala a zilei este optimă, dar mulți oameni nu trezi de foame, s-a tinut cont. Cea de-a doua-cea mai bună alegere este de a face masa de prânz masa principala a zilei, un model care o mulțime de culturile Mediteraneene adere la.
Un fel de recurente post care pare să funcționeze este limitat de timp hrănire, Greger, a declarat … sau apăsarea unei persoane de zi cu zi consumul de alimente într-un anumit moment fereastra de acasă, de la 10 dimineața până la ora 6 p. m., ca un exemplu. Face foarte precoce limitat de timp hrănire: „Dacă ceva, sări peste cină și, de asemenea, micul dejun. Din păcate, persoanele fizice nu invers”, a menționat el.
Este postul intermitent pentru tine? Dr. Oz descrie avantajele și dezavantajele
Pre-încărcare cu apă, precum și „calorii negative” alimente înainte de feluri de mâncare. Greger recomandă consumul de alcool 2 cani de rece unflavored apă înainte de fiecare fel de mâncare. Se umple burta, ceea ce face un individ simt chiar mai sătul. Și, de asemenea, consumul de apă rece pe un vacant burtica ar putea crește metabolismul pentru următoarele câteva ore. Familiile din punct de vedere medical delicat tineri consumabile de schimb ca coronavirus se dezvoltă deficitul de
„Vom începe vărsare de grăsime corporală. Dar aceasta funcționează numai cu apă rece. Ea nu funcționează cu suc de fructe sau ceai”, a spus el. În același timp, consumul de un măr, o salată sau supă de alimente care conțin mult mai puțin de 100 de calorii pe cana-înainte de o masă mare poate determina oamenii să se simtă fuller și, de asemenea, mănâncă mult mai puțin general, Greger păstrate în minte. Deci 50 de calorii mere consumate înainte de masă poate duce la un individ consuma 200 mai puține calorii în timpul cina, economie de 150 de calorii. De aceea, special fructe, legume și, de asemenea, supe sunt numite „calorii negative” alimente.
Consuma 2 lingurite de otet la fiecare masa … se intensifică o enzimă care spune corpul tau esti scurt la putere, așa că n-ai vărsat o mulțime mai multe grasimi pentru a „încărca bateriile,” Greger spus. Aceasta trebuie să fie oțet– acid acetic-nu suc de lamaie sau orice tip de diverse alte de acid. Niciodată să nu bea oțet de drept pentru a preveni deteriorarea esofag, precum smaltul dintilor, a alertat. Mai degrabă, se desface în apă sau se presara-l pe o salata. Orice tip de fel de oțet va face, totuși Greger place de cidru de mere sau balsamic, deoarece are alte substante nutritive utile în ea.
Ați putea fi, de asemenea, interesat de articolul respectiv despre suplimente pentru slăbire.